Servicii Resurse Umane

Dinamici si Competitivi

Externalizarea activitatilor de administrare personal si salarizare este o solutie pentru care opteaza din ce in ce mai multe firme. Motivatia rezulta, pe de o parte, din dificultatea de a tine pasul cu modificarile legislative in ceea ce priveste raporturile de munca si, pe de alta parte, din nevoia de a utiliza resursele interne pentru activitatile de baza ale afacerii.

In general, in firmele mai mici nu exista o persoana specializata pe resurse umane. Astfel, externalizarea serviciilor de administrare personal si salarizare este cea mai buna solutie in vederea indeplinirii in mod corespunzator a obligatiilor legale privind raporturile de munca si evitarii astfel a amenzilor sau a conflictelor de munca.

Pe de alta parte, firmele care au o persoana specializata pe resurse umane sau chiar un departament, aleg varianta externalizarii serviciilor de administrare personal si salarizare in vederea eficientizarii activitatii de resurse umane. Activitatile de administrare personal si payroll sunt activitati care implica un volum mare de timp, dar care nu aduc, prin ele insele, plusvaloare activitatii. Timpul astfel economisit prin externalizarea serviciilor de Administrare personal, Revisal si Salarizare este alocat catre activitatile de dezvoltare a resurselor umane.

AvHr.ro 2022 - Toate drepturile rezervate
despre noi
termeni si conditii
confidentialitate
harta site